Awal Semester Yang Sibuk

Poster C-Fest Keenam USIM

Poster C-Fest Keenam USIM

25 Dis 2008 ini, dah nak mula Pesta Konvokesyen (C-Fest). Hari ini, dua kelas aku attend lewat. Sabar aje lah. Hampir-hampir tak masuk dan tertinggal sign attendant  pun ada. Yang pasti, semester ini aku jumpa lagi Ustaz Abd Rahman Obeid lagi. Yang seorang lagi, aku tak ingat dah nama dia. Tapi, dia mention panggil Puan dan anak tiga.

Hari ini, dah banyak hal-hal teknikal selesai. Lega juga aku. Cuma adalah beberapa hal yang kena counter back. Sakit kepala juga. Sabar aje lah. Apa-apa pun, thanks kat aku punya Jawatankuasa. Sikit lagi kita launch.

Dalam duk sibuk dengan hari pertama kuliah. Ada seorang junior accident kat area jalan short court ke round board MPN. Dengar macam teruk sangat. Harap dia panjang umur lagi. Amin.

Petang ini, aku nak release dengan sebiji bola futsal. Haha. Tak adalah tertekan mana pun, cuma nak cari mood. Macam biasalah, mana ada benda senang kalau nak success bangat. Yang penting, sikit masa aje lagi nak start C-fest ini. Esok 9.30 pagi aku ada interview by phone dengan radio Negeri Sembilan, tak tahu frekuensinya. Gelabah juga aku esok ini. Hope ok lah.

Oklah, aku nak gerak dulu. Wassalam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s