Semester Keenam Bermula

2956140298_d3fb5e1d4b_oSedar tidak sedar, lusa dah nak mula semester yang ketujuh bagi aku atau pun semester kedua dalam tahun yang ketiga pengajian di USIM. Alhamdulillah, keputusan exam yang baru masih memuaskan dan kekal kedudukannya. Terima kasih kepada semua terutama pensyarah-pensyarah, anda memang yang terbaik.

Seperti biasa, mana-mana pelajar mula memasang niat dan strategic planning untuk memperolehi keputusan yang lebih cemerlang diakhir nanti. Cuma, fenomena dan cabarannya kemungkinan berbeza sedikit antara mereka. Oh! Terlupa, tahniah kepada kawan-kawan sepengajian di USIM yang berjaya memperoleh keputusan yang cemerlang. Teruskan kelangsungan itu. Ye! Mengenai schedule of success semester baru ini memang memerlukan analisa yang terbaik supaya kita mampu mengenal kekuatan dan kelompongan untuk track kejayaan itu.

Cuma, jangan lupa elemen sepadu antara Dunia dan Akhirat yang menjadi didikan berterusan dan sejarah kejayaan warga USIM selama ini. Kita perlu memahami dan menghayati.

Semoga perolehi kejayaan buat semua untuk semester kali ini. Wassalam.

2 thoughts on “Semester Keenam Bermula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s